Client

Llewelyn's

Category
Bespoke, Worktops
About This Project

Diespeker contributed towards a unique, contemporary interior for independent restaurant, Llewelyn’s in Herne Hill, London.

The client initially considered using terrazzo from Diespeker’s standard range, but opted instead for a bespoke terrazzo. Their choice was, in fact, semi-bespoke, as a similar mix was used previously for a Paul Smith cash desk created for the designer’s store in Sydney, Australia.

Project joiners, Finch London, provided Diespeker with a template for the curved countertop, and the mixed terrazzo was poured into the resulting mould. After setting, it was ground and polished to reveal the stylish terrazzo, a mix of grey, black and red/brown marble chippings in a light cement background.

The finished terrazzo countertop and bar segue perfectly with the oak panelling and rich wood in the restaurant, complementing the clean white walls and table tops.